Acties | Your Slim Body

 
Kaderlijnlogo 700 3


 
Doe mee met de 30 day challenge!

Samen een doel stellen en 30 dagen lang daarmee aan de slag gaan. Dat is de 30 dagen challenge! We starten samen, met een gratis intake bij mij op kantoor. Bepalen wat een realistisch doel is en welke stappen je moet nemen om dat te halen. En dan gaan we aan de slag.

Ik ga jou daarbij helpen, als je persoonlijke coach. Elke dag krijg je van mij, via de mail, WhatsApp of persoonlijk, een steuntje in de rug. En wekelijks kom je langs en bespreken hoe het gaat. Zo zorgen we ervoor dat je lekker in je vel komt zonder dat je het gevoel hebt dat je het allemaal alleen moet doen.

Heb jij hier ook zin in? Neem dan nu contact op voor het maken van een afspraak.

 
 
Button neem contact op


Voordelen van Afvallen met PowerSlim:


- Deskundig advies
- Stok achter de deur
- Geen honger gevoel
- Behoud van spiermassa → geen jojo effect
- Snel resultaat
- Energieker, geen dip
- Wetenschappelijk onderbouwd
- Na begeleiding voor gewichtsbehoud (1 jaar)

 

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.
Van afvallen…
In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…
In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…
Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.